PORNEŞTE ORICÂND ÎNTR-O NOUĂ AVENTURĂ.

BMW X1 xLine la 29.980 € + TVA cu transmisie automată, faruri LED, hayon electric, volan sport şi servicii ConnectedDrive, plus bonus de până la 2.000 € + TVA la trade-in.

Orice aventură vine cu un element de spontaneitate. Te poţi bucura acum de BMW X1 xLine cu o serie de beneficii, echipamente opţionale şi servicii de finanţare potrivite stilului tău de viaţă. BMW Financial Services vine în ajutorul tău cu soluţii de finanţare personalizate, astfel încât tu să decizi asupra perioadei de finanţare şi să ai control al ratelor. Cere o ofertă personalizată de la dealerul tău BMW preferat.

 

BMW X1 xDrive18d

PerformanţăConsum de combustibilDetalii motor
Viteza maximă: 204 km/h
Acceleraţie 0 – 100 km/h: 9,2 sec
Consum urban: 5,5 l/100 km
Consum extraurban: 4,3 l/100 km
Consum mixt: 4,7 l/100 km
Putere: 110 kW (150 CP)/ 4.000 rpm
Cuplu: 330 Nm/ 1.750 rpm
Emisii de CO2: 124 g/km

Culoare şi tapiţerie
» Alb Alpine
» Combinaţie stofă/ piele Cross Track Granite Maro/Negru

Echipamente:
» Volan multifuncţional 
» Prezoane antifurt
» Monitorizare presiune anvelope
» Kit de reparaţie pană
» Performance Control
» Covoraşe din velur
» Triunghi reflectorizant şi trusă de prim ajutor
» Sistem de fixare ISOFIX pentru scaun copil în scaunul pasagerului faţă
» Cotieră centrală faţă

» Pachet compartiment de depozitare
» Servicii BMW ConnectedDrive
» Transmisie automată Steptronic 
» Volan sport îmbrăcat în piele
» Jante din aliaj uşor Y-spoke de 18" 
» Acţionare automată a haionului
» Bare longitudinale negre
» Ornamente exterioare în aluminium
» Ornamente interioare negru lucios cu finisaje interioare Pearl Chrome
» Sistem de spălare a farurilor
» Sistem sonor de avertizare la parcare (PDC) - spate 
» Aer condiţionat automat
» Pilot automat cu funcţie de frânare
» Pachet lumini
» Faruri adaptive LED
» Versiune limba engleză Manual de utilizare / Carte de service in limba româna
» Service Inclusive - 5 ani/100.000 km


Îţi poţi schimba automobilul diesel cu normă de poluare EU4 sau mai jos cu un automobil BMW. Partenerii autorizați BMW pot prelua automobilul, oferind la schimb un suport suplimentar de până la 2.000 € + TVA, în funcţie de automobilul pe care îl cumperi, până la 31.12.2017. Pentru a beneficia de program, trebuie să fii proprietarul automobilului pe care îl deţii de cel puţin un an de zile iar acesta să fi avut prima înmatriculare în România. Poţi alege orice model diesel nou BMW (cu emisii de până la 130g per km) sau unul din modelele noastre plug-in hybrid sau electrice.


Primul pas spre libertatea care nu cunoaşte limite. Pachetul BMW Service Inclusive acoperă toate lucrările de service şi întreţinere esenţiale pentru automobilul tău BMW, până la 5 ani sau 100.000 de kilometri – de câte ori este nevoie. Sunt incluse următoarele servicii: schimbarea uleiului de motor, inclusiv a filtrului, service/ înlocuirea filtrului de aer, a microfiltrului, a bujiilor şi a lichidului de frână, verificarea şi revizia standard a vehiculului în conformitate cu manualul de service BMW.

EŞTI INTERESAT DE BMW X1?

Completează formularul şi un reprezentant BMW te va contacta în cel mai scurt timp cu detalii şi informaţii despre BMW X1.

 

  Informații personale:

  Maşina actuală

  Sunt interesat de test drive.
  Deţin permis de conducere pentru motociclete (categoria A).
  Vreau să fiu informat periodic privind lansări, evenimente şi alte activităţi BMW.
  *Notă de informare.

  Conform cerinţelor Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, modificată şi completată şi cele ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private în sectorul comunicaţiilor electronice, operatorul de date BMW Vertriebs GmbH – Sucursala România, precum şi împuterniciţii săi prestatori de servicii din Germania şi Cehia cu care operatorul a încheiat contracte în vederea prelucrării datelor, au obligaţia de a administra în condiţii de siguranţă şi numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizaţi despre dumneavoastră ori o altă persoană. Scopul prelucrarii datelor este de marketing, pentru desfăşurarea unor activităţi, cum sunt spre exemplu efectuarea de sondaje privind satisfacţia clienţilor, transmitere de informaţii referitoare la produse, servicii şi evenimente în scopuri de cercetare a pieţei. În vederea îndeplinirii scopului ante‐menţionat, sunt de acord să fiu contactat pe telefon, e – mail sau SMS de către operator sau împuterniciţii săi. Informaţiile înregistrate sunt destinate utilizării de către operator şi sunt comunicate către BMW AG (societate cu sediul in Germania) si BMW Vertriebs GmbH (societate cu sediul in Austria).

  Deşi nu sunteţi obligat(ă) să furnizaţi datele, refuzul dvs. determină imposibilitatea prelucrării datelor şi implicit, a participării dvs. în cadrul campaniilor noastre derulate în scop de marketing. Prin urmare, doriţi să primiţi informaţii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite?

  Conform Legii nr. 677/2001, beneficiaţi de dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale şi dreptul de a vă adresa justiţiei. Totodată, aveţi dreptul să vă opuneţi în orice moment, gratuit şi fără nicio justificare prelucrării datelor personale care vă privesc şi să solicitaţi ştergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteţi adresa cu o cerere scrisă, datată şi semnată sau un e-mail către împuterniciţii operatorului şi către operator, utilizând adresele următoare: infobmw@bmw.ro.

  Vă informăm cu privire la faptul că, datele dumneavoastră vor fi transferate în Germania, Austria şi Cehia, în vederea redactării de rapoarte statistice, studii de piaţă, întocmirii de materiale publicitare şi derulării unor alte astfel de activităţi. Dacă unele informaţii din datele despre dvs. sunt incorecte, vă rugăm să ne informaţi cât mai curând posibil pentru a putea face modificările care se impun.

  De asemenea vă aducem la cunoştiinţă că dealerii BMW îşi rezervă dreptul de a efectua drive teste în limita disponibilităţii automobilelor de drive test şi a consultanţilor de vânzări.