DESCOPERĂ A ŞAPTEA GENERAŢIE BMW SERIA 5.

Creat pentru cei care acceptă provocări în fiecare zi cu spiritul unui învingător. Îţi prezentăm noul BMW Seria 5 – cel mai de succes automobil sedan business din lume.

BMW Seria 5 depăşeşte toate limitele atunci când vine vorba despre dinamică. Motoarele puternice transferă în mod impresionant sportivitatea automobilului către şosea. În plus, BMW Seria 5 oferă putere impresionantă şi în acelaşi timp este un automobil inteligent. Acest lucru se datorează tehnologiilor progresiste ale viitorului, care îi permit să profite la maximum de caracterul dinamic, asemenea unui adevărat erou.

BMW 540i Sedan:
Consum mixt de combustibil, în l/100 km: de la 6,5 până la 6,9
Emisii medii de CO2, în g/km: de la 149 până la 159

EŞTI INTERESAT DE NOUL
BMW SERIA 5?

Completează formularul şi un reprezentant BMW te va contacta în cel mai scurt timp cu detalii şi informaţii despre test drive.

 

  Informații personale:

  Maşina actuală

  Sunt interesat de test drive.
  Deţin permis de conducere pentru motociclete (categoria A).
  Vreau să fiu informat periodic privind lansări, evenimente şi alte activităţi BMW.
  *Notă de informare.

  Conform cerinţelor Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, modificată şi completată şi cele ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private în sectorul comunicaţiilor electronice, operatorul de date BMW Vertriebs GmbH – Sucursala România, precum şi împuterniciţii săi prestatori de servicii din Germania şi Cehia cu care operatorul a încheiat contracte în vederea prelucrării datelor, au obligaţia de a administra în condiţii de siguranţă şi numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizaţi despre dumneavoastră ori o altă persoană. Scopul prelucrarii datelor este de marketing, pentru desfăşurarea unor activităţi, cum sunt spre exemplu efectuarea de sondaje privind satisfacţia clienţilor, transmitere de informaţii referitoare la produse, servicii şi evenimente în scopuri de cercetare a pieţei. În vederea îndeplinirii scopului ante‐menţionat, sunt de acord să fiu contactat pe telefon, e – mail sau SMS de către operator sau împuterniciţii săi. Informaţiile înregistrate sunt destinate utilizării de către operator şi sunt comunicate către BMW AG (societate cu sediul in Germania) si BMW Vertriebs GmbH (societate cu sediul in Austria).

  Deşi nu sunteţi obligat(ă) să furnizaţi datele, refuzul dvs. determină imposibilitatea prelucrării datelor şi implicit, a participării dvs. în cadrul campaniilor noastre derulate în scop de marketing. Prin urmare, doriţi să primiţi informaţii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite?

  Conform Legii nr. 677/2001, beneficiaţi de dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale şi dreptul de a vă adresa justiţiei. Totodată, aveţi dreptul să vă opuneţi în orice moment, gratuit şi fără nicio justificare prelucrării datelor personale care vă privesc şi să solicitaţi ştergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteţi adresa cu o cerere scrisă, datată şi semnată sau un e-mail către împuterniciţii operatorului şi către operator, utilizând adresele următoare: infobmw@bmw.ro.

  Vă informăm cu privire la faptul că, datele dumneavoastră vor fi transferate în Germania, Austria şi Cehia, în vederea redactării de rapoarte statistice, studii de piaţă, întocmirii de materiale publicitare şi derulării unor alte astfel de activităţi. Dacă unele informaţii din datele despre dvs. sunt incorecte, vă rugăm să ne informaţi cât mai curând posibil pentru a putea face modificările care se impun.

  De asemenea vă aducem la cunoştiinţă că dealerii BMW îşi rezervă dreptul de a efectua drive teste în limita disponibilităţii automobilelor de drive test şi a consultanţilor de vânzări.